لینکهای سمت راست

تاریخ : دوشنبه 11 بهمن 1400

قابل توجه دانشجویان کارشناسی

دانشجویان کارشناسی که قصد دفاع از پایان نامه را دارند:
تا موعد تعیین شده (20 بهمن) می بایستی مدارک خواسته شده را در یک پوشه به صورت فشرده ، از طریق واتس اپ و تلگرام به شماره 09143195396 ارسال کنند. توجه داشته باشید آخرین مهلت ارسال تا آخر وقت 20 بهمن می باشد و بعد از این تاریخ پیام های شما رویت نخواهد شد. داوری پایان نامه ها منوط به اخذ مجوز از آموزش می باشد لذا تا 20 بهمن سعی کنید مجوز را اخذ کنید.
مراحل درخواست و صدور مجوز دفاع از پایان‌‏نامه کارشناسی در سامانه به ‌شرح زیر می باشد: اخذ مجوز از استاد راهنما با استفاده از تکمیل کاربرگ «تائیدیه استاد راهنمای اول جهت ارائه پایاننامه/پروژه نهایی کارشناسی» (از سايت مديريت امور آموزشي و تحصيلات تكميلي قسمت کاربرگ ها قابل دسترس است)
ورود به کارتابل دانشجو، انتخاب گزینه «درخواست مجوز ارائه پايان نامه»، تکمیل اطلاعات، الصاق فرم تاييديه استاد راهنما و ثبت درخواست و ارسال آن
بررسی و تایید کارشناس اداره امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی (داشتن شرایط دفاع: واحدهای گذرانده و معدل)
تایید مدیر امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه و ارسال مجوز به معاون آموزشی دانشکده

تبریز - خیابان آزادی - میدان حکیم نظامی - دانشگاه هنر اسلامی تبریز

کد پستی : 5164736931   تلفن : 35419703-041   دورنگار :35412140-041

کلیه حقوق این سایت متعلق به دانشگاه هنر اسلامی تبریز می باشد.