لینکهای سمت راست

تاریخ : شنبه 16 بهمن 1400

حذف و اضافه الکترونیکی

فرم حذف و اضافه دوشنبه و سه شنبه 18 و 19 بهمن  در سامانه دانشجویی (سادا) برای درخواست حذف و اضافه واحد فعال خواهد شد.
ورود به سامانه- مکاتبات اداری- درخواست ها- سایردرخواست ها فرم درخواست حذف و اضافه واحدهاي درسي
دانشجوی محترم رعایت نکات زیر برای حذف و اضافه ضروریست. اگر رعایت نکنید امکان اخذ واحد درخواستیتان را نخواهیم داشت:

•  درسی را که پیشنیازش را پاس نکرده اید نمی تونید اخذ کنید. هم نیازی دو درس فقط در صورتی امکان پذیر می باشد که درس پیشنیاز را یک بار اخذ کرده اید و نتوانستید نمره قبولی بگیرید.
  •  درسهایی که درخواست می کنید برایتان اخذ بشود نباید تداخل کلاسی و امتحانی (ساعت امتحان) داشته باشند.
  • دروس عمومی و معارف  را که در فرم حذف و اضافه درخواست می کنید، به مدیر گروه معارف ارجاع داده می شود اگر ایشان تائید کردند برایتان اخذ خواهد شد.
تذکر: امکان اخذ دروس عمومی و معارف از دانشکده چندرسانه ای و معماری وجود ندارد و فقط می توانید از دانشکده های فرش ، مرمت ، هنرهای صناعی و تجسمی به شرط نداشتن تداخل کلاسی و امتحانی درخواست اخذ واحد بکنید.
  • دروسی را که برای دانشجویان ورودی 98 به قبل ارائه نشده است. می بایستی درخواست ارجاع به استاد نمایند.
  • دانشجویانی که درس عکاسی 1 و 2 را قبلا پاس نکردند می بایستی به برنامه آموزشی دانشکده های فرش ، مرمت ، هنرهای صناعی و تجسمی مراجعه کنند و در فرم حذف و اضافه قید کنند تا از این دانشکده ها برایشان اخذ شود.
  • تمام فیلدهای خواسته شده در فرم حذف و اضافه را پر کنید و در کادر مربوط به ثبت دروس ، اعداد را به صورت حروف قید کنید.
توجه داشته باشید اگر این موارد را در درخواست اخذ واحد رعایت نمائید، واحدها برایتان اخذ خواهد شد. پس، از تماس تلفنی بی مورد در این خصوص با دانشکده جدا خودداری نمائید.

تبریز - خیابان آزادی - میدان حکیم نظامی - دانشگاه هنر اسلامی تبریز

کد پستی : 5164736931   تلفن : 35419703-041   دورنگار :35412140-041

کلیه حقوق این سایت متعلق به دانشگاه هنر اسلامی تبریز می باشد.