لینکهای سمت راست

تاریخ : چهارشنبه 10 فروردين 1401

اطلاعیه مربوط به نحوه برکزاری کلاسهای آموزشی بعد از تعطیلات نوروز 1401

پیرو تصمیمات ستاد ملی کرونا و شورای استانی مدیریت آموزش عالی استان، و تصمیمات هیات رییسه دانشگاه
تداوم ترم جاری از طریق آموزش حضوری خواهد بود، در همین راستا، دانشگاه امکان بهره مندی آموزش  حضوری را  برای همه دانشجویان فراهم می کند. کلاسهای آموزشی تمامی مقاطع تحصیلی بعد از تعطیلات نوروز بصورت حضوری برگزار خواهد شد:
تبصره ۱: دروس نظری که، اساتید مدعو خارج از استان آذربایجان شرقی تدریس آنها را عهده دارند و اساتیدی که بنا به دلایل اضطراری، امکان حضور در کلاس را نخواهند داشت بصورت مجازی تداوم خواهد یافت.
تبصره ۲: فقط دروس کارگاهی و عملی *اساتید مدعو خارج از استان آذربایجان شرقی* بصورت دوره های فشرده برگزار خواهد شد
لازم به ذکر است که امتحانات پایان ترم، در تمامی مقاطع بصورت حضوری برگزار خواهد شد.  در صورت تغییر شرایط اپیدمی، تصمیمات اتخاذ شده اطلاع رسانی خواهد شد.

تبریز - خیابان آزادی - میدان حکیم نظامی - دانشگاه هنر اسلامی تبریز

کد پستی : 5164736931   تلفن : 35419703-041   دورنگار :35412140-041

کلیه حقوق این سایت متعلق به دانشگاه هنر اسلامی تبریز می باشد.