لینکهای سمت راست

تاریخ : چهارشنبه 16 تير 1400
کد 210

تمدید سنوات

قابل توجه دانشجویان سه ترم مشروطی و دانشجویانی که در این ترم سنواتشان تمام شده است:
دانشجویانی که برای ترم بعدی (نیمسال اول 400-401) می بایستی تمدید سنوات بکنند. حتما طبق جدول ذیل ، تا آخر مرداد ماه وضعیت سنوات خود را مشخص کنند. در صورت عدم اقدام ، زمان انتخاب واحد، سامانه در دسترستان نخواهد بود که انتخاب واحد کنید و با توجه به اینکه فرایند انتخاب واحد و حذف و اضافه کوتاه می باشد. دانشکده ، مسئولیتی در این خصوص نمی تواند داشته باشد. ضمنا شرایط دانشجویان سه ترم مشروطی هم به همین منوال است و باید از طریق کمیسیون بررسی موارد خاص دانشگاه برای ترم بعد ، وضعیت شان را مشخص کنند.
برای ارسال فرم تمدید سنوات می بایستی پس از تکمیل و امضاء فرم مربوطه (قابل دسترسی از بخش کاربرگ وب سایت آموزش) از طریق درخواست طرح در شورای آموزشی (کارشناسی) شورای تحصیلات تکمیلی (ارشد) (قابل دسترسی از سامانه آموزشی دانشجویان) اقدام نموده و فایل تکمیل شده را الصاق و درخواست خود را ارسال نمایید. دانشجویان ترم 9 کارشناسی و 5 ارشد نیازی به اخذ امضا امور مالی دانشگاه ندارند. ولی ترم 10 کارشناسی و 6 ارشد باید امضاء امور مالی را اخذ کنند.
دانشجویان ترم 11 به بعد کارشناسی و 7 به بعد ارشد هم می بایستی از سامانه سجاد برای اخذ سنوات اقدام کنند. (مراجعه کنید به اطلاعیه دبیرخانه کمیسیون بررسی موارد خاص معاونت دانشجویی)